Et lite dilemma

Det har seg nemlig sånn, at i morgen skal jeg og mannen i huset, på konsert i trondheim.

Stage dolls og return som står på planen denne helgen. Ei skikkelig kose helg. Men god mat, shopping, hotell overnatting, musikk og litt godt i glasset.

Ja det ser jeg virkelig frem til. Noe annet en husets fire vegger.

Men nå kommer jeg frem til dilemmaet mitt. Hva skal jeg velge å ha på meg. Jeg får legge ved et par bilder, av det som det står i mellom. Så kan dere hjelpe meg å velge.

Jeg klarer rett å slett ikke å bestemme meg.

Skal prøve å få gjordt ferdig julegave handlingen også, når jeg nå først er i byen. Det skal bli godt. Er da sånn stress, når det gjelder gave handling. Men tror jeg har det klart med, hva jeg skal få i til di jeg skal handle til. Det gjør det enklere.

Håper noen vil hjelpe meg å velge antrekk <3

#antrekk #konsert #helg #kos #venner #musikk #blogg #bloggerne #blogger

17 kommentarer

S¨åå koselig! og ja..godt å komme seg ut hjemmefra litt..og gjøre noe hyggelig sammen! Jeg syns det siste antrekket var aller finest..men alle var flotte!! Men det første så litt kaldt ut, uten armer, og det miderste var jo også flott..men likte å få på litt glade farger..og rødt nå når desember begynner, passer jo superbra...Kos deg masse! og uansett hva du velger, så blir du smashing!!!

Tusen takk. Så snill du er <3 Jeg tror nok det blir det siste jeg velger. Ser ut som det var flest parten som likte det. :-) Di andre kan nok bli litt kalde, enig der. Godt å komme seg ut å tenke på noe annet, om det nå er bare for noen timer. <3 Vi skal kose oss masse.

Morsomt innlegg, skjønner du har vanskelig for å velge :) Jeg likte nr 3 veldig godt :D

Takk <3 Tror det kan se ut som at det er det jeg skal gå for. :-)

Stemmer på det siste:)) du så smashing ut i det:)) alle antrekkene var flotte,men altså det lille ekstra i det siste;) er skjørtet fra New Yorker?

Jeg skal også på den konserten imårra:)) fikk billett idag og aaner ikke hva jeg skal ha på:p

Tusen takk <3 Så snill du er. Å skal du. Kanskje jeg ser deg der :-) <3 så morsomt. Jeg gleder meg sånn. Men blir sikkert mye folk tenker jeg. Skal bli så godt å ikke være trist et lite øyeblikk. Ja skjørtet er fra New Yorker. Elsker å handle der. Di har så mye tøffe klær på den butikken.

Nr 2 ;-)

Jaa...det blir godt med et avbrekk i hverdagen:)))

Nr. 2, med den rosa bh'n under! Boom!

Bente bønå

Bilde nr to va du smashing i.....ska på julebord i trondheim på tiller.... Atmed city zyd..... Enn dåkk

Takk <3 snille du. Vi skal på clarion hotell og congress på konsert. Nede ved pirbadet. Men skal nå på shopping før og etter konserten ;-)

Aner ikke hva du skal ha på deg, men er misunnelig på deg. Har sett stage dolls for noen år siden. De var knallbra. Har lyst å se Return også! :D Begge på en dag høres helt suverent ut! God helg!

Begge var kjempe flinke :-) Men tror jeg likte return best. Alt i alt så var kvelden helt fantastisk <3

Skriv en ny kommentar