Fantastisk fredag

Denne fredagen ble virkelig helt perfekt. Skal få til en sånn dag igjen. Har virkelig stor kost oss i byen. Med god mat og kanskje alt for mye drikke. Men det var verdt det. Litt små redusert i dag.

Ferdig med julegave handlingen ble vi også. Skikkelig blakk ble vi. Men godt å være ferdig. Nå er det bare å slappe av resten av adventen.

Vi dro tidlig inn til trondheim i går. Sånn at vi fikk handlet litt før konserten skulle starte.

Hoteller var helt perfekt i mine øyne. Et koselig hotel, quality hotel augustin. Masse godt å spise til frokost. Og kjempe fine rom.

Vi brukte ca. Et kvarter på å gå fra hotellet, til clarion hotel og congress senter der konserten skulle være. Nydelig vær på fredags kvelden, så det gjorde bare godt å gå. Møtte noen venner før konserten startet.

Vi stor koste oss hele kvelden. Ble litt for mye folk for meg inni konsert hallen. Men bortsett fra det, så var kvelden helt super. Gjør dette gjerne igjen.

Denne teksen likte jeg. Det gikk ann å se i det speilet der. Men nå skal det bli veldig godt å komme hjem til ungene. Tror jeg begynner å bli for gammel for dette.

#venner #konsert #musikk #blogg #bloggere #bloggerne #foto #fotografi

9 kommentarer

Så bar å høre at du har kost deg :)) Fine bilder og en fin "gjeng "ser det ut til :)) Borte bra men hjemme best...sånn i lengden :)) Ha en fin kveld <3

En fantastisk gjeng, det skal være helt sikkert. <3 Men er som du sier. Borte bra, men hjemme best. :-)

Så bra du koste deg! ja..det er slitsomt..det syns jeg også...så er sjeldent på sånne ting..men er jo koselig..så man burde jo gjøre det innimellom...Ser koselig ut!

Godt å gjøre sånt av og til. <3 Men må nok innrømme at jeg er helt utslitt etter helga. Er heldigvis ikke så ofte vi finner på sånt. :-)

Ser veldig koselig ut ^^ Godt å være ferdige med gavene da :D

Det var kjempe koselig :-) og utrolig herlig å være ferdig med julehandelen <3

Såå bra du kosa deg:) ble for mye folk til meg å så dro veldig tidlig:/

Det ble alt for mye til meg også. Måtte stå i døråpningen å se på. Der fikk man puste i hvertfall :-)

Skriv en ny kommentar