Fantastisk fredag

Denne fredagen ble virkelig helt perfekt. Skal få til en sånn dag igjen. Har virkelig stor kost oss i byen. Med god mat og kanskje alt for mye drikke. Men det var verdt det. Litt små redusert i dag.

Ferdig med julegave handlingen ble vi også. Skikkelig blakk ble vi. Men godt å være ferdig. Nå er det bare å slappe av resten av adventen.

Vi dro tidlig inn til trondheim i går. Sånn at vi fikk handlet litt før konserten skulle starte.

Hoteller var helt perfekt i mine øyne. Et koselig hotel, quality hotel augustin. Masse godt å spise til frokost. Og kjempe fine rom.

Vi brukte ca. Et kvarter på å gå fra hotellet, til clarion hotel og congress senter der konserten skulle være. Nydelig vær på fredags kvelden, så det gjorde bare godt å gå. Møtte noen venner før konserten startet.

Vi stor koste oss hele kvelden. Ble litt for mye folk for meg inni konsert hallen. Men bortsett fra det, så var kvelden helt super. Gjør dette gjerne igjen.

Denne teksen likte jeg. Det gikk ann å se i det speilet der. Men nå skal det bli veldig godt å komme hjem til ungene. Tror jeg begynner å bli for gammel for dette.

#venner #konsert #musikk #blogg #bloggere #bloggerne #foto #fotografi

9 kommentarer

S bar hre at du har kost deg :)) Fine bilder og en fin "gjeng "ser det ut til :)) Borte bra men hjemme best...snn i lengden :)) Ha en fin kveld <3

En fantastisk gjeng, det skal vre helt sikkert. <3 Men er som du sier. Borte bra, men hjemme best. :-)

S bra du koste deg! ja..det er slitsomt..det syns jeg ogs...s er sjeldent p snne ting..men er jo koselig..s man burde jo gjre det innimellom...Ser koselig ut!

Godt gjre snt av og til. <3 Men m nok innrmme at jeg er helt utslitt etter helga. Er heldigvis ikke s ofte vi finner p snt. :-)

Ser veldig koselig ut ^^ Godt vre ferdige med gavene da :D

Det var kjempe koselig :-) og utrolig herlig vre ferdig med julehandelen <3

S bra du kosa deg:) ble for mye folk til meg s dro veldig tidlig:/

Det ble alt for mye til meg ogs. Mtte st i drpningen se p. Der fikk man puste i hvertfall :-)

Skriv en ny kommentar