En fin gjeng, og en bra dag

Jeg satt alene på venterommet, å ventet på at resten av gjengen skulle komme. Vi hadde som sagt ett års kontroll etter slankeoperasjonen i dag.

Jeg satt der så spent, å ventet på at første mann skulle komme inn døra. Inn kom di etter verdt, en etter en. En helt sinnsyk forandring på dem alle. Og like fantastiske og morsomme å prate med, som den første gangen jeg møtte dem. Bare så synd at jeg måtte dra litt tidligere enn dem, for å rekke bussen.

Men det blir en to års kontroll. Håper det neste året går like fort <3

Det verste med dagen var nå denne grusomme vekta man måtte på. Kjente med hele meg at det var den vanskeligste biten. Spesielt når man ser bekymringen i øynene, til di som er leger. Vi fikk en sånn body scan. Altså da leses det, hvor mye muskler, vann......og greier man har i kroppen. Ja dere skjønner.

Angsten kom tvert jeg var på vekta. Jeg ville ikke en gang se hva jeg veide. Man kunne få seg et sånn skriv. Der man kunne se forandringene fra begynnelsen til nå. Men jeg nektet å ta i mot, det trigger meg bare.

Ikke for det, jeg har så innmari lyst til...... å gå meg en lang tur nå. Så noe skjedde etter denne dagen. Jeg som har vert så flink, så lenge. Jeg får drukne meg i annet oppdrag i morgen. Så pass at jeg holder meg unna. Det skal liksom ingenting til, før man er tilbake til start.

#trigget #mennesker #leger #angst #vekt #hjelp #tur #blogg #bloggere #bloggerne #foto #fotografi #naturfoto

5 kommentarer

Skriv en ny kommentar