Kjører på for familien

Nemlig hva gjør man ikke for disse.... Di er mitt alt, di er hele mitt liv.

Di er gale
Di er full av liv
Di er gode
Di er snille
Di er fantastiske
Di er hjelpsomme
Di er kranglete
Di er søsken
Di er alt

Ja di er mine, og gud som jeg elsker dem. Disse som gjør at jeg kjemper, kjemper for at jeg nå skal bli frisk. Jeg skal kjempe med nebb og klør, for dem. Og bitte litt for meg.

Jeg kan ikke sitte her å lyve, å si at jeg vil dette for meg selv enda. Er ikke helt klar. Men for dem er jeg 100 % klar. Har dem i bakehode hele tiden.

Så her kjempes det faktisk hver dag allerede. Har kjempet meg dit, hvor jeg kjenner at jeg faktisk ikke må, trene hver eneste dag. Og ja nå kan jeg faktisk kose meg, med den lille sjokolade biten.

Jeg er så klart livredd..... ja faktisk livredd for å legge på meg igjen. Men jeg dropper alt jeg har holdt på med, det siste året. For å bli frisk, og en bedre mamma for ungene mine. For jeg elsker dem mer enn noe annet.

Følelsen over ei god treningsøkt, slår ikke den gode følelsen jeg har, ovenfor dem.

Klart jeg kjemper om trangen....

Trangen til å trene
Trangen til å ikke spise
Trangen til å ikke lytte til andre
Trangen til å ikke ta i mot hjelp
Trangen til å bare gi opp

Jeg kjemper hver dag, for dem jeg elsker mer enn noe annet. Min familie

Fått innleggings dato den 22 januar. Har kranglet lenge med meg selv. Bare for å bestemme meg for at dette vil og skal jeg. Det er ikke så enkelt, og bare si ja. Jeg må virkelig ønske dette. Ellers kommer det ikke til å hjelpe. Å nå har jeg bestemt meg.

JEG SKAL !!!!!!!!!!

#innleggelse #familie #unger #hjelp #leger #spiseforstyrrelse #anorexi #anorexia #blogg #bloggere #bloggerne #foto #fotografi #naturfoto

7 kommentarer

Hei, så utrolig tøft, åpent og ærlig innlegg <3

Ja det er DU som må ville og ønske... så brutalt er det.

vi mennesker er så forskjellige og en må bli enig med seg selv enkelt og greit; nei enkelt er det IKKE.

Jeg var tynn og flott for en del år siden, men jeg var ikke lykkelig. Så ble jeg samboer og livet smilte, og kiloene rant på med trivsel og p-sprøyte. Og for et par år siden snart så fant de en kreft kul i skjoldbukkjertelen min, og jeg ble operert og må gå på Levaxin som tuller til forbrenning og vekt...MEN jeg er frisk! og har venner, jobb og har det bra. Men ja, jeg plundrer litt med klær og blir sint på meg selv at jeg ikke skjerper meg! Og joda jeg har prata med legen om slanke operasjon, men det blir det ikke. Jeg må VILLE SELV - og en dag....

Dette klarer du både for deg selv og familien din <3 Nydelig barn <3

Mange ståpåklemmer til du <3

Det skal være sikkert at man må ønske dette selv. Ellers er det nok helt bortkastet. Men hjelper masse på at man har noen å kjempe for også. Blir ekstra besluttsom da. Du har jaggu vert gjennom litt av verdt du også <3 Men veldig godt å høre at du er frisk, og har det bra nå. Stor klem til deg også <3

Jeg tror nå det at kommer motivasjonen av at du gjør det for dine fine,og gønner på,så kommer etterhvert tankegangen inn på at du gjør det også for deg selv:) uten deg ingen dem heller vet du;) så må man jo begynne et sted;))) klemmer

Du har så rett i det <3 Godt sagt :-) Det blir helt sikkert bra alt tenker jeg. Klem tilbake <3

Så bra! Godt å ha en dato og forberede seg til..og ja..dette klarer du!! Stå på..du er sterkere en du tror...Ønsker deg masse lykke til!

Det er veldig godt å ha en dato nå. Blir enklere å forberede barna, på at jeg blir borte i perioder. Takk snille du <3

Skriv en ny kommentar