Det blir jul i år også

Ja nå har jeg faktisk fått pakket inn nesten alle gavene. Mangler bare noen få.

Er bestandig spennende dette med jula. Bare det å skal ha råd til alle gavene, det er en utfordring i seg selv. Men i år var jeg smart. For jeg begynte å sette til sides penger tidlig. Sånn at ungene i hvertfall skulle få noe di ønsket seg. Men det er nå blitt ei utfordring det også, å finne ut hva ungene ønsker seg.

Di har jo blitt så store. Er ikke bare å kjøpe en spennende leke lengre. Å så er det nå litt kjedelig, med bare myke pakker. Da er det morsomt å finne på det lille ekstra. Tror jeg klarte å finne på noe smart i år også.

Det er også veldig koselig, å lage noen litt utenom det vanlige julekort. Sette seg ned å la fantasien flyte fritt. Å kose seg med julemusikk. Da kommer jule stemningen for fult.

#julekort #jul #julegaver #musikk #gaver #blogg #bloggerne #blogger #foto #fotografi

8 kommentarer

Så koselig kort du laget <3

Tusen takk <3 Det er morsomt å lage selv :-)

Så koselige julekort! :-)

Så koselig da <3 Hehe, er ikke alltid like lett å finne gaver nei, eller ha råd til alle ;o

Di har så dyre ønsker også. Men prøver å lære dem, å sette pris på det di får. Det er tanken bak som teller <3

Ja det er ikke lett..har slitt mange juler med å få endene til å møtes...og barna her jo forventninger...og de må innfris..Jeg kjøpte mange gaveposer og skal "pakke" inn mye i det..så slipper jeg drive å irritere meg over papiret som ryker og få det til å se fint ut..hihi..Jul blir det..uansett...men forstår akkurat hva du mener! ha en god kveld!

Jeg prøver å få til gave kjøp etter ønskene til ungene. Men noen ganger blir det litt for dyre ønsker. Men gir dem det jeg føler jeg kan gi dem <3 så smart det var med gave poser. Hvorfor har ikke jeg tenkt på det. Tusen takk for tipset. :-) Må ha en fin kveld du også.

Skriv en ny kommentar