Verdens beste kjæreste

Huff jeg ser desverre sliten ut på dette bildet. Men sånn er nå dagen i dag.

Men heldig som jeg er, så har jeg bestemt meg for å bare slappe av, å kose meg i dag.

Og takket være min samboer, så er det enkelt å få til. Han vet hvor ofte jeg fryser i disse dager. Altså da snakker vi nesten konstant. Føler at jeg aldri blir varm nok. Men nå har han investert i et varme pledd til meg.   Et pledd jeg kan tulle meg inn i, å endelig bli varm å go. Smarteste oppfinnelsen jeg noen gang har vert borti. Elektrisk varme i et pledd. Jeg elsker det. Ingen kalde tær eller hender. Han kjøpte også et varme laken til senga. Jeg som var så urolig med natta. Sover mye bedre enn noen gang nå. Så varme hjelper virkelig, på denne gamle skrotten. I hvertfall med tanke på smertene.

Så i dag skal jeg bruke i hvertfall litt av dagen, til å kose meg med litt serie. Once upon a time på viaplay. Helt hekta i disse dager. Men er bedre dette, enn å overdrive med trening.

Skal slenge meg opp av sofaen etter vert. Å få vasket rommene til ungene, finne frem litt julepynt. Så skal nok ikke være "lat" hele dagen. Men en god stund, skal jeg bare nyte litt tid for meg selv.

(Bildet er lånt fra google)

#varme #kjærlighet #film #alene #sliten #blogg #bloggere #bloggerne #foto #fotografi

11 kommentarer

Det hadde jo vært den perfekte julegave! Jeg har et sånt pledd jeg også..men syns det blir for varmt..nå er jeg jo veldig varm av meg om dagen...så har nok ikke samme frost i meg som du har...hihih Ha en god dag! og ta en dag helt fri..rydding og pynting kan vente! ha en god dag!

Ja jeg hadde blitt veldig glad for å fått dette i gave. Men skulle vist få noe annet jeg. <3 Du har så rett, en hel dag fri hadde vert godt. Men jeg får sånn dårlig samvittighet, hvis jeg ikke gjør noe. Må ha en fin dag du også :-)

Sånne pledd har jeg og hatt:)))

De er deilige! Kos deg masse under pleddet og nyt avslappinga;) og lyykke til med husvasken etterpå;) blir kanskje en opplevelse,pleier hvertfall å få noen overraskelser og finne mye rart her når jeg skal rydde og vaske jenterommet,hehe:))

He he he ja du må ikke snakke. Kan finne mye spennende på rommene til barna. Det skal være sikkert :-D

Fint å ha snille folk rundt seg..og deilig å bare slappe helt av uten å fryse :)) Syns bildet var fint og tankefullt jeg.. Håper det går greit med litt vasking utover dagen... Klem <3

Så snill du er. Takk <3 det ble desverre ikke noe vasking. Ble nesten soving hele dagen. Var vist mer sliten enn jeg trodde.

Så godt at du har en god kjæreste som tar vare på deg <3

Jeg er super heldig. Og er veldig glad i samboeren min <3 Har vert heldig med han.

Det høres slik ut ja! <3

He he he tror jeg er litt bortskjemt <3

Skriv en ny kommentar