Et hjerte

Et hjerte i sorg, et hjerte i savn, et hjerte i glede, et hjerte i lykke, et hjerte i sinne, et hjerte i frustrasjon, et hjerte i kamp, et hjerte i håp, et hjerte i håpløshet.

Et hjerte som slår, er et hjerte som er i live.

Et hjerte som ikke slår, har tapt kampen.

Mitt hjerte, kjemper nå en hard kamp. En kamp for livet, en kamp for å finne lykken, en kamp for håpet, en kamp for fremtiden, en kamp med vilje, en kamp for styrken.

Det er såret på så mange måter. Med sykdom, av sorg, av mobbing, av redsel, av savn, av håpløshet og bekymringer. Det har vert med på mye vondt.

Men hjerte mitt har også lykkefølelsen, gleden, håpet, kjærlighet.

Hjertet mitt kjenner på alle disse følelsene, mange ganger om dagen. Men det er skadet etter mange års bekymringer. Som igjen har gjort, at jeg som menneske sliter veldig. Det har vert med på så mange reiser, med redsel og frykt. Så mye, at det faktisk er vanskelig å finne tilbake til det trygge, selv om det egentlig er trygt alt nå.

Det vil bare ikke tillate meg, å ha det bra. For det er skadet. Det er ikke bare å sette på et plaster å blåse bort alt som har vert. Det er der alt, så lenge jeg lever og puster. Så kjenner man det.

Bedre kan man få det, med tid og stunder. Men hjertet har sine sår. Det er på en måte skadet. Og det gjør at ting dukker opp innimellom. Men jeg skal gjøre det så friskt som mulig. En vakker dag, ja en vakker dag.

#håp #hjerte #sorg #lykke #livet #blogg #blogger #bloggerne #bloggnorge #foto fotografi #naturfoto #hobbyfotograf #tegning #tegninger

8 kommentarer

s fine tegninger! og bra skrevet!

En vakker dag nr du mlene dine!

Nydelig skrevet og nydelige tegninger! <3

Flott og srt...men snn er livet...det lager sine sr... Dette klarer du..sakte men sikkert....:-) Ha en god kveld! Flott tegning!

et fint ml kjempe for :=)

Skriv en ny kommentar